Op de homepagina van onze website hebben we u reeds aangegeven dat de toeristische infrastructuur van Izmir de voorbije jaren aanzienlijk is gegroeid en dat is in het bijzonder terug te zien in het formidabele aanbod aan hotels. Wie in Izmir wil verblijven kan een keuze maken uit een ruime selectie aan hotels, gaande van eenvoudige 1- en 2-sterrenhotels tot de mooiste 4- en 5-sterrenhotels die u ooit heeft gezien.

Kenmerkend voor veel van de hotels in Izmir is dat ze beschikken over een fantastisch uitzicht op de omgeving en dus ook op de Egeïsche Zee. Op deze pagina laten we u graag kennismaken met het aanbod aan hotels in Izmir. Op deze manier krijgt u een beeld van de hotels die in Izmir terug te vinden zijn en kunt u zonder probleem de voor u meest ideale accommodatie vinden.

5-sterrenhotels Izmir

Izmir in Turkije verwent haar meest veeleisende bezoekers. Indien u op zoek bent naar een 5-sterrenhotel zult u ongetwijfeld al snel kennismaken met het Swissôtel Grand Efes Izmir. Dit prachtige hotel is volgens velen dan ook het beste hotel dat Izmir te bieden heeft. Het 5-sterrenhotel is gelegen in het hart van Izmir en biedt haar gasten een prachtig uitzicht over de Egeïsche Zee.

Indien u in dit hotel verblijft kunt u steevast rekenen op modern ingerichte kamers, riante zwembaden en uiteraard ook voldoende mogelijkheden om in het hotel zelf lekker te kunnen eten. Een absolute aanrader dus voor iedereen die graag over de nodige luxe en comfort beschikt tijdens zijn of haar vakantie in Izmir.

Ook het Mövenpick Hotel Izmir is een 5-sterrenhotel welke door haar bezoekers warm wordt aanbevolen. Het hotel beschikt over riante ontspanningsmogelijkheden en u kunt er tijdens uw verblijf ook aan uw conditie werken. De kamers kennen tot slot een eigentijdse inrichting en ook de keuken wordt door gasten van het hotel uitermate gewaardeerd.

4-sterrenhotels Izmir

Uiteraard beschikken 5-sterrenhotels ook in Izmir steeds over een zeker prijskaartje waar lang niet iedereen tevreden mee zal zijn. Om de kostprijs te drukken en toch te kunnen genieten van een zo optimaal mogelijk comfort en uiteraard ook de nodige luxe kunt u er voor kiezen om één van de vele 4-sterrenhotels in Izmir te boeken.

Op vlak van 4-sterrenhotels is het bekende Susuzlu Atlantis Hotel meer dan waarschijnlijk het beste wat Izmir te bieden heeft. Dit hotel beschikt over een zeer eigentijdse stijl, maar combineert luxe en comfort met een verrassend aangenaam prijskaartje. Niet voor niets is dit hotel sinds jaar en dag niet alleen één van de populairste, maar eveneens één van de best gewaardeerde hotels van de streek.

De vriendelijke bediening waarop u in het hotel kunt rekenen is voor de meeste bezoekers ook nog eens de kers op de taart. Absoluut een aanrader dus voor iedereen die op een comfortabele en luxueuze, maar toch betaalbare manier wil verblijven in Izmir in Turkije.

3-sterrenhotels Izmir

Vind u het voldoende dat een hotel tijdens uw vakantie gewoon inorde is en het nodige comfort biedt tegen een schappelijke kostprijs? In dat geval zullen enkele van de 3-sterrenhotels die Izmir te bieden heeft u eveneens weten te overtuigen.

Opmerkelijk is vooral het feit dat het TAV Airport Hotel over een uitmuntende beoordeling kan beschikken. Gasten vinden niet alleen de ligging (uiteraard dicht bij de luchthaven) een pluspunt, maar voor een lage overnachtingsprijs beschikt u hier in dit hotel over mooie, moderne kamers en al het comfort dat u wenst om uw vakantie tot een absoluut succes te maken.

Let wel, indien u in dit hotel boekt bevindt u zich op een afstand van ongeveer 18 kilometer van het centrum van Izmir. Uiteraard zijn er nog een aantal andere 3-sterrenhotels die eveneens de moeite waard zijn.

Denk bijvoorbeeld maar aan het Kordon Hotel Alsancak. Ook dit hotel beschikt over goede beoordelingen, alleen geldt dat niet altijd voor het ontbijt en de keuken van het hotel in het algemeen. Hou daar dus zeker rekening mee indien u een verblijf boekt bij dit hotel.

1- en 2-sterrenhotels Izmir

Tot slot zijn er uiteraard nog de hotels die over 1 of 2 ster(ren) beschikken. Ook deze zijn uiteraard in grote getale terug te vinden in Izmir en omgeving. Deze hotels kennen een lage mate aan comfort, maar bieden hun gasten wel een uiterst scherpe kostprijs in de plaats.Een aanrader is bijvoorbeeld het My Happy Home Hostel of het Lotus Garden Hostel of het Rooster Hostel in Izmir

Het spreekt verder voor zich dat deze hotels-hostels zich richten op een zeer specifieke doelgroep. Jongeren die op vakantie gaan naar Izmir en vooral niet al teveel geld willen uitgeven aan hun accommodatie zullen het in deze hotels waarschijnlijk best naar hun zin hebben.

Let wel, het wordt aangeraden om de beoordelingen van deze hotels na te lezen zodat u uiteindelijk zelf kunt beslissen of deze hotels al dan niet iets voor u zijn. In ieder geval mag het duidelijk zijn, de toeristische infrastructuur en daarmee het aanbod aan accommodaties in Izmir is bijzonder uitgebreid en daardoor geschikt voor alle type reizigers van over de hele wereld.

Booking.com