Wanneer u van plan bent om binnenkort op vakantie te gaan naar Izmir in Turkije zult u uiteraard een vliegticket willen boeken. Eigenlijk heeft u als reiziger op dit vlak twee verschillende mogelijkheden. U kunt in eerste instantie gewoon een los vliegticket boeken. Wanneer u dit doet zult u uiteraard ook apart een hotel of andere accommodatie moeten reserveren.Vaak is dat de goedkoopste mogelijkheid.

Daarnaast beschikt u als reiziger echter ook over de mogelijkheid om een complete vliegvakantie naar Izmir te boeken. In dit geval boekt u een volledige vakantie en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw vliegticket en / of het hotel. Alles wordt door de reisorganisatie geregeld.

Hoewel dat natuurlijk zeer interessant is willen de meeste mensen nog steeds graag zelf kunnen beslissen met wie ze vliegen, wanneer ze vliegen en vooral hoe ze vliegen. Daarnaast is het tegenwoordig ook erg eenvoudig mogelijk om zelf zowel uw vliegticket als uw accommodatie in Izmir te boeken. We vertellen u op deze pagina graag meer over de vliegtickets Izmir.

Goedkope vliegtickets naar Izmir

Izmir is een populaire toeristische bestemming die ieder jaar opnieuw nog een stukje meer toeristisch wordt. Het is dan ook niet zo vreemd dat er regelmatig interessante promoties worden gehouden voor een vliegvakantie naar Izmir. Dat geldt overigens niet alleen voor vliegvakanties, maar ook voor vliegtickets.

Er zijn heel wat verschillende luchtvaartmaatschappijen die er voor kiezen om naar Izmir Adnan Menderes Airport te vliegen (zie hieronder) en lang niet alle vluchten zijn meteen volgeboekt. Wanneer u vroeg genoeg kunt boeken of wanneer u juist enkele van de laatste stoelen weet te bemachtigen kan dit een groot verschil maken op vlak van kostprijs.

Wanneer u op zoekt bent naar goedkope vliegtickets naar Izmir loont het dan ook zeker en vast de moeite om de laatste aanbiedingen en eventuele last minutes in het oog te houden. Op die manier wordt uw vakantie in Izmir in ieder geval een flink stuk goedkoper en dat wil iedereen toch wel!

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Izmir?

De populariteit van Izmir als vakantiebestemming heeft er voor gezorgd dat het vanuit grote delen van Europa zeer eenvoudig mogelijk is om naar de luchthaven van Izmir, namelijk Izmir Adnan Menderes te vliegen. Wanneer u vanuit België naar Izmir of omgeving wenst te vliegen kunt u hiervoor een beroep doen op de minder bekende luchtvaartmaatschappij Sun Express.

Verder is het mogelijk te boeken voor rechtstreekse vluchten vanaf Brussel, Luik en Oostende met Tui fly. Vaak is de ticketprijs nog geen € 90,= per persoon.

Tijdens de zomermaanden kunt u er echter ook voor kiezen om naar Izmir te vliegen met Pegasus Airlines. Deze luchtvaartmaatschappij heeft vaak erg voordelige vliegtickets naar Izmir in de aanbieding. Het spreekt tot slot voor zich dat u ook gebruik kunt maken van de mogelijkheden van directe vluchten van Turkish Airlines 

Deze luchtvaartmaatschappij vliegt wel eerst van Brussel naar Istanbul om van daaruit verder door te vliegen naar Izmir. Over het algemeen is dit nog één van de interessantste en vooral goedkoopste mogelijkheden, ook tijdens het hoogseizoen.

Last minute vliegtickets naar Izmir

Bent u op zoek naar zo goedkoop mogelijke vliegtickets naar Izmir? Hou in dat geval zeker rekening met de verschillende last minutes die vaak worden aangeboden.

Vliegtickets biedt haar klanten bijvoorbeeld erg vaak de mogelijkheid om de laatste tickets voor een bepaalde vlucht te bemachtigen. Indien u dan met bijvoorbeeld Turkish Airlines kunt vliegen vliegt u doorgaans reeds voor een zeer scherpe prijs naar Izmir.